Pui cu mustar si susan

de Miha in Pui, 27 Apr 2010 | 7110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3-4 linguri mustar
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • rozmarin
  • cimbru
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 50 g susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mustar si susan:

Mustarul il frecam cu ulei, ca pentru maioneza. Adaugam condimentele, dupa gust (si preferinta) si omogenizam.

Pieptul de pui il taiem fasii.

Punem bucatile de carne in sosul obtinut ( eu am pus si cateva bucati de muschiulet de porc), acoperim cu folie alimentara si dam la rece pentru cel putin jumatate de ora.

Scoatem bucatile de carne din sos si le tavalim prin susan, acoperindu-le bine pe ambele parti. Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mic pana se rumenesc.

Se serveste cald, alaturi de o portie de cartofi glazurati cu mustar. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mustar si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

27.04.2010, 15:23

miha, nu se poate.......ma omori cu zile..................

Bucataras Medi 1

27.04.2010, 15:24

am uitat.........5 furcu...................

dicarmencitta1957 1

27.04.2010, 18:12

Miha,o bunatate.Frumoasa prezentarea.5 furculite si felicitari.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de mustar